Серце Ісуса, щедре для всіх, які до тебе взивають
Помилуй нас!
Згромадження Сестер Служебниць Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії (cілезькі)
Congregatio Sororum Servularum Beatae Mariae Virginis Immaculatae Conceptae  -  de silesia
Прийди, Святий Духу, наповни серця своїх вірних і запали в них вогонь своєї любові.
Молімось за дітей!

2019-10-02

Молімось за дітей!

Кожен з батьків бажає всього якнайкращого для своєї дитини. Стараються про освіту, всебічний розвиток, задоволення основних потреб. Переживають те, що переживають їхні діти. Намагаються бути фізично присутніми, коли діти цього потребують. Попри те, жодна людина не може надавати комусь цілодобову допомогу. Але є хтось, хто може - Бог.


Сьогодні дітей та молодь з усіх боків бомбардують великою кількістю і різною інформацією, не завжди доброю. Цінності, пропаговані у світі, іноді суперечать тим, що прищеплюються в процесі християнського виховання в родині.

Батьки в деяких ситуаціях безпорадні, не завжди можуть пояснити поведінку своїх дітей. Тож шукають підтримки серед родини, друзів та фахівців. І немає в цьому нічого поганого... Однак не всі здатні допомогти.
Тому розпочніть молитися за своїх дітей!  Не тільки час від часу, але більш упорядкованим та організованим чином. Допомогти у цьому може місяць жовтень , присвячений Богородиці та молитві на розарію! Така молитва усім вийде лише на користь.
 
 
Багато батьків починають молитву вже у критичній ситуації, коли життя їхніх дітей, а також і їхнє, починає руйнуватися. І тут справа не в тому, щоб когось судити. Але можна спробувати інакше - оточити своїх дітей молитвою вже від народження і щоденно!
 
Господь обдаровує нас своєю благодаттю, і навіть якщо нам здається, що ми не можемо, не маємо часу або не вміємо молитися, то є Святий Дух, котрий зміцнює нас, просвічує, підказує як нам діяти в тій чи іншій ситуації. Молитва, не раз сама в собі дуже важка, додає надії та сили для подолання труднощів.
 
А спільна молитва - це також час розвитку батьків, зцілення відносин не лише між дітьми, а й у подружжі. Спільна молитва вчить наполегливості, терпеливості, вірності, вчить любові.
 
В одному з апостольських листів "Rosarium Virginis Mariae" з 16 жовтня 2002 р. святий Іван Павло ІІ написав: "Чимось надзвичайно добрим і плідним - є (...) доручення (...) молитві дороги зростання дітей. Молитва на розарію за дітей (...), виховує (...) - це духовна допомога, яку не варто недооцінювати ".
 
Жити Словом Божим
aside image